בעיה ישנה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/07/2005 | 23:51 | מאת: טירן

ד"ר רן לי שלום,בתאריך 29.3.05 (ראה) פניתי אליך בבעיה שיש לי לגבי שפיכה מוקדמת,התייחסת לבעיתי הנ"ל והמלצתי לי על טיפול טרופתי יומי למשך מספר חודשים ואיתו אני יגיע לתוצאות טובות,קודם כל רציתי בבקשה לדעת על איזה טיפול טרופתי התכוונת והאם אני אמור לקחת את זה באופן קבוע או שאפשר להפסיק אם זה מתי שהוא,אשמח מאוד עם תעזור לי בבקשה

07/07/2005 | 15:04 | מאת: ד"ר רן לין

מדובר על טיפול שיינתןם על ידי האורולוג שלך ומכיל בעיקרון שתי תרופות עיקריות - אחת שתגרום לזקפה מלאה גם לאחר הגמירה והשנייה שאט אט תחזיר לך את הביטחון ותאריך את משך הזקפה. כל זה למשך מספר שבועות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים