מה גורם לגבר לאבד עניין במין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/07/2005 | 14:07 | מאת: גלית

אני יוצאת עם החבר שלי בערך 8 חודשיים זה תקופה של גילוי והתלהבות הדדית , אך מצאתי שבמקום זה חבר שלי לא יוזם יחסי מין , ואני רוצה יותר יש לנו ומערכת יחסים טובה .למרות שאני גם במידה מסויימת מפגינה יחד דו ערכי כלפי מין(שמרנות ) .הפרט אחר שהבחור מתקרב לגיל 30 ועובד שעות ארוכות וגם נתון ללחץ . לא נתקלתי בבעיהוהדבר גוןרם לתסכולים , ומבחינה פיזית אני בסדר גמור .ורציתי לשאול האם זה משהו פיזי , נפשי .לפני כמה חודשיים הוא אמר שאינו נמשך אליי ועכשיו זה כן .לפני כן היו לא מערכות יחסים קצרות ובעיקר סטוצים . תודה ד"ר לין

05/07/2005 | 08:12 | מאת: רוני

חוסר חשק מיני יכול להיות בשל מספר סיבות כל שציינת יכול להביא לחוסר חשק עליכם לבודד את הבעייה ולהתממודד עימה ראשית קחו חופשה תתנתקו מהעבודה וצאו למלא מצברים וכוחות חדשים בזמן חופשה יש עלייה בחשק המיני. במידה ויש בעיות נוספות בררי עימו למה? קבלו המלצות ממטפל והכל יהיה בסדר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים