בעיית שפיכה מהירה אצל נער בן 18

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/07/2005 | 05:31 | מאת: אני

שלום, אני נער בן 18 ואני חש צורך עז לספק את בת זוגתי על ידי סקס, מאז ומתמיד סבלתי מהבעיה של שפיכה מהירה כמספר שניות לאחר המגע המיני. קראתי כאן בפורום על טיפול התנהגותי ועל טיפול תרופתי, בחנתי את האפשרויות וטיפול התנהגותי הוא אינו בר יכולת עקב בעיות קשב וריכוז שאובחנו בהיותי צעיר. רציתי לקבל בבקשה פרטים נוספים על הטיפול התרופתי, וממה שהבנתי תרופות כמו סרוקסאט וויאגרה במינון נמוך יכולות לעכב באופן משמעותי את השפיכה. כמו כן, אשמח לקבל בנוסף מידע כללי אודות 2 התרופות הנ"ל ואופן השגתן. אשמח אם תעזרו לי. אני.

05/07/2005 | 09:17 | מאת: ד"ר רן לין

מה שהיבנת נכון ואמיתי לגבי התרופות - מה שמראה שיכולת הקשב והריכוז שלך היא לא רעה ואולי תשקול טוב את הנושא של הטיפול ההתנהגותי בכל מקרה מומלץ שתבוא לאורולוג כי רק הוא יוכל גם להעניק לך את המרשמים הדרושים לאחר בדיקה

05/07/2005 | 17:50 | מאת: אני

א. תודה רבה רון שהגבת על ההודעה. דבר אחר, איפה אני יכול לראות אורולוג, והאם הכל יכול להיות בסודיות? אני נמצא באיזור המרכז... והאם לויאגריה צריך מרשם? בדיוק כמו הסרוקסאט?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים