האם יש קשר???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/07/2005 | 03:28 | מאת: XXX

שלום רב רציתי לדעת האם יש קשר בין כשל בתפקוד המיני לפני ובזמן קיום יחסים לבין כמות ההורמונים בגוף ?? תודה ולילה טוב XXX

05/07/2005 | 09:19 | מאת: ד"ר רן לין

כמובן שיש ויש הרבה מאמרים על כמות ההורמונים המופרשת בזמנים שונים של היום והשפעתם על התפקוד. אגב שעות הטובות מהבחינה הזאת היא דווקא שעות היקיצה המוקדמות

06/07/2005 | 01:02 | מאת: XXX

תודה על התגובה איך בדיוק אני יכול לדעת מה/כמה והאם חסר לי הורמונים אולי יתכן שפה הבעיה בכלל ולא משהו פסיכולוגי או נפשי אודה לך מאוד על העזרה וההכוונה XXXX

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים