חוסר תחושה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/07/2005 | 15:18 | מאת: גדי

שלום יש לי בעיה אני מתקשה לשים קונדום כי זה מלחיץ אותי אבל אם אני מצליח בכל זאת לשים אותו אני לא מרגיש כלום, ממש חוסר תחושה וייתכן שזה מלווה גם בלחץ ואז מיד נעלמת הזקפה. רציתי לדעת אם יש איזה קונדומים עם חיכוך פנימי משהו שיגרום לי להרגיש משהו. תודה

03/07/2005 | 18:10 | מאת: sos

אם לא הצלחת לשים קונדום אז תעשה את זה בלי קונדום ואולי תהנה יותר כי חבל ברגע שיש זקפה הבחורות מתמוגגות ושמחות כי הן אוהבות אתזה

04/07/2005 | 18:29 | מאת: רוני

זוהי עצת אחיתופל הבחור רוצה לעשות מין בטוח ואתה מציע לא לבטל הכל בשביל ההנאה? אפשר לחפש פתרון של הגנה אחר ואז לא להשתמש בקונדום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים