אין לו חשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/07/2005 | 14:10 | מאת: מתוסכלת

בעלי כבר כמה חודשים (חודשיים מלאים לגמרי) לא יוזם לא מנסה לא מתייחס אלי כאישה מינית. היחסים מעבר לכך טובים אבל במיטה אין לידי גבר...אני היא היוזמת וגם לא תמיד מצליחה להעמיד לו או שאם כן אזי נופל לו אחרי שניות ועוד פרט שרק על ידי גירוי ידני או אוראלי הוא מצליח לגמור אני כמובן כבר כמו שציינתי חודשים בלי מין מספק. היה אצל סקסולוג, החליט שהוא רוצה פסיכולוג על מנת לקבל כדור נגד חרדות. אני פשוט אבודה ולא יודעת מה עושים הלאה. אנחנו נשואים עוד לא שנה. פרק ב'. הוא בן 55 ואני 43. מישהו יכול לתת עצה מקצועית. לדוקטור שלום.

05/07/2005 | 09:23 | מאת: ד"ר רן לין

הנוהג שלי הוא כזה שאני עונה למטופל עצמו\או לבני הזוג ביחד בכל מקרה - אני מבין שבמקרה הזה הוא הולך לטיפול פסיכולוגי?" האם נלקחו גם בדיקות הורמונליות?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים