יש פתרון של תכלס,

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/07/2005 | 02:50 | מאת: דידי

בן 52 בריא פיזית נפשית, זיקפת בוקר לא תמיד קיימת. בשלש שנים האחרונות זיקפה יחסית חלשה , יכולה להיות חזקה בהתחלה בחימום בשלב מסויים יורדת וקשה להחזירו למצב חזק להנאה בחדירה, בבדיקת U.S נמצא שהכל תקין, למיטב ידיעתי זיקפה טובה נוצרת מזרימת דם , השאלה כנראה כיצד ניתן לשלוט בזרימה, בבדיקה שעשיתי גירוי באמצעים שונים כולל פיזי לא תמיד מספיק גם אם כן זה לא מחזיק מעמד זמן , האם נדרשת מיומנות נילמדת אחרת ??? גם ללא זיקפה מספקת מתבצעת חדירה אך לא ניתן להחזיק מעמד וכעבור שניות מתבצעת גמירה, דבר הפוגם בהנאה וגורם לתסכול. כיצד ניתן לשפר את השליטה להאריך את זמן הגמירה, פתרון של תכלס למבינים ??? הציעו לי ויאגרה או סיאליס , אני שונא לקחת מוצרים כימיים וכמה כאב לי שהפתרון של הרופאים כיום הוא שטחי בסגנון "קח כדור ותהיה בריא" איני מאמין בזה ולא רוצה להתחיל עם זה.

07/07/2005 | 15:07 | מאת: ד"ר רן לין

07/07/2005 | 22:42 | מאת: דידי

ד"ר לין, מצטער אם נפגעת מכך, אך לי ברור ששאלותי מופנות אליך כגורם מקצועי, ע"מ לקבל תשובות. אין מניעה שמי שבידו מידע לאור ניסיונו יגיב, אך לא זה העיקר. במידה ותחליט בכל זאת לענות, אודה לך מאד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים