בעלי לא מעוניין במין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/07/2005 | 00:39 | מאת: אביגיל

לד"ר לין שלום!!!!!!!! אני אישה בת 40,נשואה+3 ילדים,נשואה לבעלי מזה כ-20 שנה. אני אוהבת מין,ובעלי לא מעוניין במין,תמיד הוא עייף וממציא לי תירוצים ("אני עייף, אני לא יכול"....וכך הלאה),עד שעובר חודש,ואני מקבלת מחזור, וגם בזמן זה אני לא מקיימת יחסים,עד שאני מרגישה שאני "רעבה" למין, ואני רוצה לבגוד ואני לא יכולה-בגלל שאני נשואה. כל פעם אני רואה את בעלי צופה בסרטים כחולים בסתר לבד ומאונן, ואותי הוא לא משתף בצפייה. אני מדוכאת,מיואשת וחסרת סבלנות. מה אפשר לעשות ד"ר? איך אפשר לטפל בבעיות הללו? האם יש כדורים או טיפות להגברת החשק המיני? אודה לך מאוד אם תעזור לי. בתודה מראש אביגיל.

03/07/2005 | 09:00 | מאת: רוני

ממכתבך אין בעיה לבעלך לעשות זאת לבד. אולי הסיבה נעוצה בטיב ביחסים בינכם? בררי בטרם יהיה מאוחר...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים