בעיה חמורה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/07/2005 | 00:16 | מאת: עידו

דוקטור שלום. לפני כמה ימים הייתי עם בחורה שהכרתי במועדון ונגעתי בה ונישקתי אותה והכל היה כשורה , עד שהגיע הרגע שהתפשטנו והתכוונו לשכב זו עם זה וקצת לפני החדירה, אבדה לי הזקפה וגם החשק,וממש התביישתי ממנה,אני יודע שבזמן שזה קרה הייתי מאד לחוץ והרבה פחדים היו לי (במיוחד הפחד של לא להצליח ולהכשל באקט עצמו-או לא לבצע אותו כמו שצריך,ושהיא לא תכנס להריון-למרות ששמתי קונדום,או שהיא תרגיש אנחנו עכשיו מחוייבים זה לזאת לתמיד,וכו..') אני לא יכול להצביע על משהו ספציפי אבל חשבתי וחששתי מהרבה דברים שעלו לי לראש ממש לפני החדירה השאלה שלי היא איך פותרים את הבעיה הזאת ,ואיך יכול להיות שבגלל המחשבות האלה אני איבדתי את החשק בנוסף לזיקפה וכמובן מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת? יש לציין כי זה קרה לי בפעם הראשונה ששכבתי עם בחורה ושוב פחדתי כי היית בפעם הראשונה עם נערת ליווי,יכול להיות שזה קשור לזה? בתודה,עידו

21/07/2005 | 10:03 | מאת: ד"ר רן לין

הכנסת יותר מידי דברים לאקט המיני וברור שזה מה שקורה אז כי כל מי שמביא דברים שונים לאותה מיטה - הזקפה יורדת אם אתה לא מרוכז באקט עצמו ונהנה מהרגעים האלה. אתה עכשיו צריך פשוט לשבור את המעגל הסגור שעדיין אתה לא נמצא בו - וזה בתחילה פשוט להתעלם מהמקרה היחיד - והוא לא קרה לגביך תנסה לאונון מספר פעמים עם זקיפה טובה - קבל ביטחון וצא לדרך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים