ניתוח נסביט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2005 | 19:09 | מאת: י

אני בן 30 ועברתי לפני 3 חודשים ניתוח נסביט לתיקון עקמת פין. במהלך הניתוח בוצעו 7 תפרים. בעית העקמת נפתרה, אולם אני עדיין סובל מכאבים. בביקור אצל האורולוג נאמר לי שאין כרגע מה לעשות, אלא להמתין עד שהרקמה תתרפא. לאחר שיטוט בפורום, הסתבר לי שזמן ההחלמה הרגיל קצר בהרבה. מה אפשר לעשות? אני חושש שהסיבוכים האפשריים בניתוח לא הוסברו לי כהלכה, וגם כאן לא מצאתי שום התייחסות לכך. מהן הבעיות השכיחות בניתוח מסוג כזה, ומה הסטטיסטיקה לגביהם?

14/07/2005 | 13:15 | מאת: ד"ר רן לין

אין הרבה סיבוכים למעט חוסר הצלחה בטיפול וקיצור מסויים של האבר בזיקפה. אבל אני נוטה להסכים עם הרופא שלך ולחכות מעט לפני שמחליטים על תיקון הניתוח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים