עצירת השפיכה והשפעותיה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2005 | 15:38 | מאת: popy

שלום, הייתי רוצה לדעת איזה השפעות, אם יש בכלל יש לכך שגבר מגיע לזיקפה (אבל בגלל בעיות דת), לא נותן לעצמו לגמור. האם יש לכך השלכות כלשהן על בריאותו או תיפקודו המיני בטווח הקצר והארוך. תודה

01/07/2005 | 17:19 | מאת: B2EDI

שלום.... האים יש קשר: 1. בין סקס לנשירת שיער. 2. בין סקס לדלקת פרקים. שאלה נוספת: 3. האים סקס מזיק(מזיק לגוף -ולבריאות) או בריא( בריא לגוף- ולבריאות)?

21/07/2005 | 10:07 | מאת: ד"ר רן לין

יכולה להיות השפעה של העיכוב על דלקות שונות בדרכי הזרע והערמונית - ומהדלקות יכולים להיגרם לדלקות אחרות באברים השונים בגוף כל ההתאפקות הזאת אינה בריאה - הדת מורה על כך אבל היא מציעה פתרונות חלוםפיים של לימוד תורה - ואם אתה למרות לימוד התורה מגורה מינית - אז תעשה מה ש90% מתלמידי הישיבה ושאר הרבנים עושים שזה קורה להם - ותאונן ותרגיש טוב. אלוהים יסלח לך בטוח - ואם אתה לא מאמין לי - תפיל את האשמה עלי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים