מיואש..HELP

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/06/2005 | 13:56 | מאת: שגיא

שלום ד"ר. אני בחור בן 21, חייל, סובל ממספר בעיות בתפקוד המיני. כשאני מגורה לא קשה לי להגיע לזיקפה טובה אבל לפעמים קשה לי לשמור עליה לאורך זמן כי המוח שלי פשוט עסוק בדברים אחרים במקום בגירוי. אני כל הזמן חושב על הזיקפה, ואם היא מספיק חזקה, ומה יקרה אם היא תרד - והיא יורדת! עוד נושא שמפריע לי זה שפיכה מהירה. מרגע שאני מגיע לזיקפה טובה וחזקה לוקח לי שניות לגמור, שניות פשוטו כמשמעו (אפילו לא חצי דקה!) באונות ואם בקיום יחסי מין אז מיד עם החדירה! טיפול התנהגותי לא ממש צלח. אני לא חושב שאני מתאים נפשית לטיפול כזה כרגע. טיפול שכזה יכול לקחת זמן רב, כפי שהוסבר לי, וזה מייאש אותי. אני צעיר ולא רוצה להפסיד את הנאות החיים בגיל הז ולהיות תקוע באיזשהו טיפול. מה גם שאני לא נמצא במערכת זוגית קבועה ולא מחפש את זה. אני נראה טוב ויש מסביבי (או יותר נכון היו יכולות להיות) הרבה בנות. כתוצאה מכך התמכרתי למין באינטרנט ואני עוסק העיסוק המפוקפק הזה מספר שעות ביום, מה שמוציא ממני כל טיפת חשק מיני שיש בי וגורם לבעיות זיקפה בימים הבאים. אני פשוט חייב לשקם את הביטחון שלי באיזושהי דרך, להפסיק עם ההתמכרות. יש לי ויאגרה אבל אני מפחד להתמכר לתרופה. מה גם שאין לזה ממש קשר לשפיכה המאד מוקדמת שאני סובל ממנה (לזה ניסיתי כל מני משחות מאלחשות שלא ממש עזרו) האם יש לך הצעה פרקטית ישימה מיידית בשבילי? בתודה מראש.

21/07/2005 | 10:09 | מאת: ד"ר רן לין

המיידי - הליכה לרופא - והתחלה של טיפול תרופתי בשלב הראשון להביא לידי כך שנאריך לך את משך השפיכה אין לי בעייה בכלל שאתה עושה סקס דרך האינטרנט אם זה מהנה אותך - אבל צריך לגרום לך שהביטחון יחזור אליך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים