שימוש באנדרוג'ל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/06/2005 | 15:46 | מאת: אבי

שלום, אני סובל מבעיות בתפקוד המיני, רמת הטוסטסטרון שלי במסגרת הנורמה, אך הרופא בכל זאת נתן לי מרשם לשימוש באנדרוג'ל. האם תרופה זו יכולה להזיק - לדוגמה - לפגוע בפוריות?

28/06/2005 | 21:41 | מאת: רוני

אחלה תרופה לשיפור חיי המין. אין פגיעה בפוריות תהנה

02/07/2005 | 21:48 | מאת: אבי

אל תתפתה לסתם תשובות. חכה בסבלנות לתשובתו המלומדת של דר לין. יתכן שישנם בעיות בערמונית ו אנדרוגל עלול לסכן אותך

03/07/2005 | 09:03 | מאת: רוני

את התרופה אתה יכול לקבל רק עם מרשם הרופא שנתן לי את התרופה בדק לפני כן אם ישנם בעיות בערמונית נראה לך שהכל נעשה ללא בדיקה???

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים