יש שאלה דחופה ביותר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/06/2005 | 19:39 | מאת: חיים

חברתי בת 24 יש נרתיק צר והיא בתולה ולי יש איבר מין רחב כול פעם שאנו מנסים לקיים יחסי מין כואב לה נוראה. ואנחנו לא מצליחים לקיים יחסים מין בגלל זה. אנחנו חסרי אונים אנא תעזרו לנו בנושא הנ"ל תודה מראש

26/06/2005 | 08:31 | מאת: רוני

מניח שאינך רופא נשים ואינך בקיא בנרתיק של חברתך מספיק שווה בדיקה אצל רופא נשים לפני שמתחילים יחסי מין

26/06/2005 | 12:29 | מאת: ד"ר רן לין

מעטים המקרים שאר מין אינו יכול לחדור לנרתיק האישה כאשר ההכנה היא מתאימה לפני כן. יכולת העדינות שלך והיכולת לגרות את האישה עומדות כעת במבחן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים