סיפוק מיני לנשים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/06/2005 | 12:18 | מאת: אנונימית

שלום רב! עקבתי אחר הפורום שלכם ואני רואה שהוא ברוב רובו מוקדש לגברים. יתכן ואני טועה,ובכל זאת אשמח לקבל עזרה. אני נושאה מזה 20 שנה ומאז ומתמיד לא נהניתי ממין בצורה חייתית וזה אומר מעולם לא חוויתי אורגזמה. כל מה שבעצם חוויתי הוא עווית עם הנאה של שניה ותו לא. אניבטוחה שיש יותר ויש מעבר. כיצד אוכל להגיע לכך? והאם ניתן בכלל להגיע לכך? מעבר לכך איך אוכל להבין ולדעת מה הבעיה אצלי ואם בכלל? תודה מראש אנונימית

25/06/2005 | 14:39 | מאת: איציק

חויית המיניות שלך יכלה להשתפר . לפי התאור שלך אני מניח שבן זוגך לא לא התעניין מעולם ולא דאג לך שאת תהני . "בן זוגך רצה לגמור וללכת " בן זוגך צריך להגיש את עוצמת ההנאה שלך . ולדאוג לך שאת תסופקי . לפעמים זה עניין של יכלת . אם יש רצון לפעמים נתן לשפר זאת . אשמח לפרט יותר אם תכתבי לי [email protected] איציק

25/06/2005 | 21:46 | מאת: מפקח אינטרנט

להיזהר לא לשלוח לכל אהבל מייל....

27/06/2005 | 17:13 | מאת: אנונימית

עם כל הכבוד לכולם ולויכוח שנוצר סביב התגובות מה איתי? מה בעצם היה עליי להבין מכל המלל? עדיין ממתינה לתגובה נאותה, מן הראוי היה שאענה לא? תודה ואמשיך להמתין לתגובה אנונימית שכמעט מיואשת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים