הפרעה בתפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/06/2005 | 18:24 | מאת: פ

מה קרה לך "מומחה"?השתן עלה לך לראש שאתה מגיב בבוז ולכל אחד אתה אומר בעיות התנהגותיות או בעיה פסיכולוגית .איך אתה מנהל אתר כזה?כדאו שתחשוב איך לענות לפונים אליךאולי אינך מבין אתבעיתםואולי לפי צורת התגובה שלך אינך יודע ומבין שלהם הבעיה דחופה

24/06/2005 | 15:31 | מאת: פ

מה קרה לך "מומחה גדול"? האם לכל מי שיש בעיה בתפקוד המיני ישנה בעיה פסיכולוגית או התנהגותית ? כדאי שתחשוב לפני שאתה עונה כי לאלה יכול להיות הענין דחוף.

25/06/2005 | 22:59 | מאת: xxx

אני בן 28 נשוי 4 שנים יש לי בעייה בתפקוד המיני נא עזרתכם (כתובת , טלפון של רופא מומחה שאפנה איליו ) אין לי שום מידע למי לפנות (בית חולים , מרפאה ,רופא) תודה

26/06/2005 | 12:30 | מאת: ד"ר רן לין

נראה לי אני צריך לדעת באיזה איזור אתה נמצא בארץ לפני שאוכל לענות כפי הצורך. בכל הארץ מפוזרות מרפאות כאלה בבתי החולים ודרך קופות החולים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים