כאבים בעת חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/06/2005 | 15:07 | מאת: יוסי

אנחנו זוג בני 19 , וחברה שלי סובלת מכאבים בעת החדירה (החל מקריעת קרום הבתולים) דבר שגורם לה להירתע מפעילות זו , מה ניתן לעשות בכדי להפחית את הכאבים? האם קיימת בעיה ?

21/06/2005 | 21:56 | מאת: לילי

שלום יש נושא שמאוד מציק לי ולבן זוגי ואני מקווה שאוכל לקבל תשובה בעת קיום יחסי מין מאוד כואב לי בבטן התחתונה , כאילו שאיבר המין נוגע לי במקום מסוים ולפעמים הכאב הוא בלתי נסבל, כמו כן גם החדירה עצמה כואבת לי ,ז"א החיכוך בעת החדירה אנא עיזרו לנו תודה רבה

22/06/2005 | 08:22 | מאת: רוני

כדאי לך קודם להבדק אצל רופא נשים כדי לשלול פטריות או דלקות אם משתמשת בהתקן תוך רחמי כדי לראות שעדיין מותקן כראוי ולא יוצר כאבים

26/06/2005 | 12:34 | מאת: ד"ר רן לין

שם המשחק זה עדינות ויחס - וריכוך המקום. אם תעשה את כל זה ותכין את החברה שלך נכון - לא צריכה להיות בעייה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים