בעלי לא נוגע בי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/06/2005 | 09:27 | מאת: אשה מתוסכלת

בעלי ואני נשואים בשנייה עוד לא שנה. לא היו בעיות לפני הנישואין. הוא בן 55 ואני 44. בחודש האחרון הוא נמנע מיחסי מין באופן מוחלט. גם לא נגיעות. הוא טוען שאין לו תשוקה והוא לא יודע מה קרה לו. הוא מבולבל נבוך והיחסים מתדרדרים מיום ליום. אני מרגישה דחויה למרות גילי הצעיר יחסית. אני רוצה לדעת מה עלי לעשות..האם פסיכולוג? האם רופא? תודה על ההתייחסות.

23/06/2005 | 16:42 | מאת: רוני

ראשית כדאי לערוך שיחה עניינית ולברר מקור הבעיה כשתתברר הבעיה ניתן לטפל בה בתחום

26/06/2005 | 12:37 | מאת: ד"ר רן לין

הכל ביחד אבל לפני פסיכולוג - כמה אתם פתוחים בשיחה? כדי לראות במאמת מה קקרה בחודש האחרון שגרם לו להימנע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים