קושי בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/06/2005 | 07:14 | מאת: שרון

שלום ד"ר אני חוזר על שאלתי : לפני כשנה שהייתה לי לי בת זוג היה לי קושי בזקפה ביחסי מין לדעת הרופא הדבר קשור בגלל שהחברה חדשה ולא בגלל בעיה פיזית בינתיים נפרדנו, ועכשיו יש לי חברה חדשה, ושוב הבעיה חוזרת. מה עושים? אני לא רוצה לאבד את חברתי. יש לציין שיש לי זקפת בוקר ואין לי בעיית זקפה באוננות תודה מראש, שרון

26/06/2005 | 12:39 | מאת: ד"ר רן לין

אין ספק שהבעייה שלך אינה אורגנית אלא פסיכוגנית עקב העובדה שהזקפות תתקינות בבוקר תבצע מבדק זקפה בזמן שינה כדי לראות מה משך הזקפות בלילה. אחרי זה עם זה אפשר להתחיל לעבוד מבחינה פסיכולוגית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים