הפרשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/06/2005 | 19:17 | מאת: שלמה

לפני כמספר ימים גליתי הפרשה מאבר מיני ופניתי לרופא העור ומחלות מין אשר נתן לי לעשות שתי בדיקות: האחת משטח של נוזל ההפרשה והשניה תרבית של הנוזל. במקביל קבלתי כדורי אנטיביוטיקה ל-5 ימים: ciprofloxacin. היום קבלתי את תוצאות הבדיקות ואינני מבין כל כך את פשרן ואודה אם אוכל לקבל הסבר מה משמעותן. תוצאות הבדיקה המיקרוביולוגית GO (GC) C & S: no growth , negative. תוצאות הבדיקה GO ?GC? SMEAR: many leucocytes - mainly polynorpho no gram - diplococci cellularl squamous cells moderate להסברכם בהקדם אודה

26/06/2005 | 12:38 | מאת: ד"ר רן לין

שתי הבדיקות שהבאת כאן נורמליות מעבר לזה - לא יודע מה סיבת ההפרשה שלך מאחר ולא דיברתי אתך ושמעתי על סיפור המעשה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים