לא כדאי להשיג מרשם לויאגרה דרך רופא.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/06/2005 | 14:44 | מאת: נתן

אני בן 37. יש לי בעיות זקפה זה תקופה ארוכה. לאחרונה ניסיתי דרך חבר את הויאגרה שעזרה לי מאוד. הלכתי לרופא ( קופ"ח מכבי ) בכדי לקבל מרשם מסודר. והוא סירב, בטענה שאני צעיר מידי ובכדי לקבל את התרופה עלי לעבור סדרת בדיקות!!! חבל מאוד שעכשיו אני צריך לפנות לשוק השחור אבל כנראה שאין לי ברירה. ראיתי כאן יותר מפעם אחת הצעות של הממוחחים .. ללכת לרופא. אז לידיעתכם, רופא לא נותן מרשם. לא בלי מסכת בדיקות משפילה. חבל.

21/06/2005 | 11:34 | מאת: אלישבע

שלום נתן. חבל להשליך את המפגש המאכזב שלך עם רופא משפחה אחד על כל קהילת הרופאים לדורותיה...יכול להיות שבמקרה "נפלת" על רופא שלא היית מרוצה ממנו, זה בוודאי לא אומר כלום על שאר הרופאים. יש ביניהם טובים יותר ויש ביניהם טובים פחות, בדיוק כמו בכל מקצוע. אתה רק בן 37, במונחים רפואיים זה בהחלט צעיר (גם במונחים לא רפואיים, דרך אגב), ואני משערת שהכוונה של הרופא היתה נכונה וטובה, גם אם התוצאה עצבנה אותך. כאשר אדם בן 37 מדווח על קשיים בזקפה, מן הראוי לבדוק קודם כל מה הגורם לכך, לפני שמיד מוציאים את פנקס המרשמים והופכים אותו לתלוי לגמרי בתרופה שתגרום לו לזקפה. אני חושבת שכדאי לך מאוד לערוך בירור גופני מקיף (בדיקות דם, בדיקת אורולוג מומחה) לפני שאתה מתחיל להשתמש בויאגרה על בסיס קבוע. במידה וכל הבדיקות תקינות, ההמשך של הנושא יהיה לפנות לטיפול נפשי כדי לבדוק האם יכול להיות שמקור הבעיה הוא בנפש ולא בגוף. נתן, עם כל הכבוד לויאגרה (ויש כבוד !) מדובר בכימיקלים שאתה מכניס אל גופך, אז לפני שעושים זאת, נראה לי ששווה לבדוק האם אפשר לפתור את הנושא בדרכים אחרות, שלא מערבות כימיקלים.

22/06/2005 | 14:17 | מאת: מישהו

ואם זה היה בעלך, היית אומרת לו אותו דבר? תעני בכנות.

22/06/2005 | 18:30 | מאת: רוני

התרופה בדוקה ומשפיעה לטובה על מליוני אנשים לא כדאי שבטווח הקרוב לא יעשה שימוש בתרופה ממליץ על נטילת ויגרה ובמקביל לבצע בדיקות רפואיות אין כיף גדול יותר מסקס....

07/08/2006 | 13:38 | מאת: דדי

עולי הרופא צדק כי בתרופות האלה יש חימיקלים. יצא לשוק משהו אחר טבעי לחלוטין "הרבה גרא". חפש אותה באינטרנט. בהצלחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים