בעיות בגמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/06/2005 | 12:24 | מאת: טל

אני לא גומר בכלל ביחסי מין. נוטל אמנם כדורים (סיפרמיל), אבל התופעה נחוותה באותה עוצמה גם לפני-כן. באוננות גומר, אבל רק בתנוחה "ילדית" (על הבטן בשכיבה, מחכך קדימה ואחורה תוך לחץ רב של הידיים על האיברים). כשגומר באוננות זו, זה בדרך כלל ללא זקפה. זקפה מלאה כביכול "מפריעה" לי לגמור. האם תיתכן בעיית זקפה הקשורה לכך? לעתים יש לי זקפה מלאה ותקינה, גם מגירוי מיני וגם בבקרים. האם תיתכן בעייה בגמירה הקשורה לסוג האוננות שתיארתי, שיצרה עם השנים התניית-גירוי מסוימת? שכן במשגל עצמו אין שום גירוי דומה!! כמו-כן, לאחר נסיונות כושלים לגמור במשגל, מתכווצות לי מאד הביצים ומתחיל כאב המתפשט מהן אל חלל הבטן, ואני חייב להפסיק תודה, טל

26/06/2005 | 12:42 | מאת: ד"ר רן לין

נתחיל מהסוף - שווה שפעם אחת תלך להיבדק בצורה מסודרת - אני מעריך שאין לך בקעים מפשעתיים וזה רק באמת התכווצויות אבל מי יודע שנית - שווה שתנסה תנוחות אוננות אחרות ותסגל לעצמך אותן - ריבוי הביצועים השונים יאפשרו לך גם את הגישה אל החברה שלך בצורות שונות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים