קונדום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/06/2005 | 22:23 | מאת: גילי

שלום יש לי בעיה עם קונדומים עד לפני מס' חודשים היתה לי בת זוג קבועה כבר כמה שנים ולא היה לי צורך להשתמש בקונדום מכיוון שהיא נטלה גלולות. עכשיו הכרתי מישהי חדשה ובכל פעם שאני רוצה לשים את הקונדום, כנראה מלחץ הזקפה יורדת. ניסיתי לקחת כדור ויאגרה, זה אמנם שיפר את הזקפה אך איך שהיה קונדום בסביבה, שוב זה קרה. מה עושים ? המצב מתסכל ואני לא רוצה לבקש ממנה להתחיל לקחת גלולות לפחות לא בשלב זה.

20/06/2005 | 00:06 | מאת: שמעון עמאר

זה בסדר כפרה אתה לא היחיד

28/06/2005 | 06:50 | מאת: ד"ר רן לין

תתשדל לבחור את הקונדום ככה שהוא לא ילחץ על אבר המין שלך- יכול להית שאתה בוחר קונדומים קטנים עבור אבר המין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים