שיטת הרב-אורגזמיות - מסוכן?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/06/2005 | 01:59 | מאת: שרון

שלום, קראתי על שיטות לרב אורגזמיות על ידי הפרדה בין אורגזמה לפליטה, או במילים אחרות לגמור ללא שפיכה. זה אמור לאפשר קיום יחסים מספר "סיבובים". האם זה עובד ? מומלץ ? האם זה יכול לגרום נזק? אם כן, אם לאחר מספר פעמים, בסוף כן מאפשרים פליטה, זה בסדר? תודה

17/06/2005 | 09:43 | מאת: ד"ר רן לין

זה מתכון ברור לסיבוכים של פרוטטיטיס ודלקות באשכים מעבר להגדלה המשכית של הערמונית וסיבוכים של היצרויות בדרכי השתן

18/06/2005 | 22:05 | מאת: שירלי

חוץ מזה, בשם אחיותיי בנות המין הנשי אני חושבת שמן הראוי להשאיר את המולטי-אורגזמה כנחלתנו הבלעדית. גם ככה מסובך בהרבה להיות אישה, השאירו לנו לפחות יתרון אחד (גדול) עליכם ! :-)

19/06/2005 | 06:45 | מאת: ד"ר רן לין

אז אני עונה שוב - השתובה היא שזה לא בסדר זה ניתן להיעשות אבל משלמים לאחר שנים על הדבר הזה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים