ד"ר לין תשובה לשאלתך אלי מיום 11.6.05. ד"ר לין אנא

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/06/2005 | 19:27 | מאת: עמוס

תשובה:כן, אני לוקח רק אנאלפריל להורדת לחץ הדם ובפר פירין למניעת קרישה שאלתי היתה:.א. מדוע איני מצליח לפלוט למרות שחיי המין שלי עם זוגתי טובים מאד? ב. מדוע לפעמים רחוקות בערך ב-20 אחוז מהמקרים פתאום הזיקפה שלי מתרככת באמצע המישגל ואיני יכול להמשיך?

19/06/2005 | 06:49 | מאת: ד"ר רן לין

אני כברק לא זוכר בן כמה אתה בכל אופן אנפרניל גורם לאיחור או אפילו חוסר פליטה לגבי ההפרעה בזקפה - אני מבין שבעיקרון זה לא קיים לכן עדיין אין לדבר על הפרעה אורגנית כלשהי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים