זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/06/2005 | 17:00 | מאת: יוני

שלום ד"ר אני בן 30 עם נסיון בקיום יחסי מין. לפני כשנה הייתה לי לי בת זוג והיה לי קושי בזקפה, ביחסי מין, זקפה קצרה ביותר,אם בכלל. לדעת הרופא הדבר קשור לבעיה פסיכולוגית ולא בגלל בעיה פיזית. עכשיו יש לי חברה חדשה, ושוב הבעיה חוזרת. קיום יחסי מין אפשרי רק בעזרת כדורי ויאגרה. בעת אוננות אין בעיה גם אם בת הזוג מעורבת. שמתי לב שאין לי זקפת בוקר כפי שהיתה לי פעם. מה עושים? לפני כן אף פעם לא סבלתי מבעיה דומה ובדיקות ההורמונים לא מצביעות על בעיה כל שהי תודה

15/06/2005 | 08:36 | מאת: רוני עמית לפורום

על מנת לבודד את הבעיה מבעיה פסיכולוגית יש צורך לבצע בדיקה של זיקפת לילה באמצעות מכשיר. תוכל לפנות לכל אורולוג שישלח אותך לביצוע הבדיקה לא כואב...

15/06/2005 | 15:33 | מאת: יוני

האם צריך הפניה מרופא המשפחה לאורולוג ? או שאפשר להתקשר ולהזמין תור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים