אין זיקפה עם בחורות חדשות. האם ויאגרה תעזור?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/06/2005 | 14:21 | מאת: רימון

שלום רב! אני בן 23 ומאז שאני מכיר את עצמי אני לא מצליח להגיע לזיקפה כאשר אני פוגש בחורה חדשה. אני לא יכול כמו כולם להתחיל עם בחורה ובאותו היום לקיים איתה יחסי מין כי פשוט לא יעמוד לי וזה כבר בדוק כמה פעמים. עם חברה שהייתה לי לקח לנו בערך שבוע של ניסיונות כל יום עד שהתחיל לעמוד לי נורמלי. ועוד דבר. עם זונות עומד לי בלי בעיה. אז כנראה שזה בגלל הלחץ כשאני עם בחורה חדשה. אבל השאלה מה אפשר לעשות עם זה? האם ויאגרה תעזור? זה מאוד מפריע לי. תודה מראש!

14/06/2005 | 09:38 | מאת: ד"ר רן לין

סביר שויאגרה תעזור אם אתה רוצה בכך - כי אין לך בעייה אורגנית - ואתה צריך להתגבר על המחסום הרגשי עם החברות שלך

14/06/2005 | 22:44 | מאת: רימון

בהמשך לשאלתי: האם יש משהו שיכול לעזור שלא מצריך מרשם רופא. האם מה שמוכרים בפיצוציות הוא יהיה בסדר מבחינתי?

16/06/2005 | 11:56 | מאת: dan ker

www.orderthepill.biz

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים