הפרעות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/06/2005 | 00:31 | מאת: מלי

היי לדר' יש לי שאלה מאד חשובה לי, ולבן זוג, אנחנו נשואים הרבה שנים, וחיי המין שלנו היו מאד טובים עד שבעלי התחיל לקבל תרופות....(לפני כ-שנה בערך )"קרטיה אנלדקס 10 מ"ג נורמיטן, בזפבראט 400 מ"ג ומאז התחילו הבעיות שלנו....בעלי מגיע לזיקפה, ותוך כדי האקט הוא מאבד את הזיקפה, עלי לציין שבעלי בגיל 65 ומעולם (עד שלקח את התרופות) לא היו לנו בעיות בחיי המין שלנו, אנא מימך כתוב לי באם יש השלכות לתרופות, או למשהו אחר....אודה לך מאד באם תנסה להסביר לי אם יש משהו שאי יכולה לעזור בו, והאם יש לתרופות שהוא מקבל איזה שהוא קשר....ואולי יש להן תחליף.... המון תודה מראש....מלי

12/06/2005 | 07:58 | מאת: ד"ר רן לין

בעלך החל לקבל תרופות שחלקן פוגעות ומפריעות לתפקוד המיני במצב הזה כמובן אין לערער את המאזן של התרופות אלא יש להוסיף תרופות העוזרות לתפקוד המיניח - וכאלה יש כעת בשוק

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים