גמירה מהירה או איטית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/06/2005 | 14:28 | מאת: דן

אני מגיע לזקפה אך לא מצליח לגמור מי יכול לעזור בבעיה

10/06/2005 | 16:21 | מאת: עוז

יש לי בעייה דומה. אני מגיע לזיקפה שנמשכת הרבה זמן, גם תוך כדי חדירה, אבל אני גומר רק אחרי המון זמן, וזה מתסכל את בת הזוג, וגם אותי קצת. כאשר אני מאונן, אני גומר מהר יותר. (ניסיתי כבר מספר תנוחות, ללא הועיל) זאת בעיה אמיתית

11/06/2005 | 21:45 | מאת: ד"ר רן לין

מכיר את הבעייה ואין מה לעשות צריכים לשלב את המשגל עם אוננות כי אתה כנראה מגיע ביד שלך למשהו שהמשגל עצמו לא עושה לך את זה ולכן - כאשר אתה מרגיש שבת הזוג מגיעה לשלב בו אתה יכול להגיע לגמירה - תעזר באוננות ביחד עם החדירה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים