בתולים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/06/2005 | 02:09 | מאת: ליהי

קיימתי יחסי מין פעמיים בלבד. בפעם הראשונה הוא גמר לפני חדירה מלאה. ופעם השנייה הוא חדר יותר עמוק, אבל גם לא לגמרי. יש סכוי שאני עדיין בתולה? לא ראיתי טיפת דם קטנה אחת... ופעם השנייה זה עדיין כאב מאוד...

09/06/2005 | 07:49 | מאת: רוני עמית לפורום

היי ליהי מי שמקיימת יחסי מין צריכה לקחת בחשבון גם שביתוק הבתולין עשוי להתרחש !!! ועל מעשה שנעשה אין להשיב... קרום הבתולין נמצא בחלקו הקידמי של הנרתיק כך שגם חדירה לא מלאה עלול לקרוע אותו. הקרום לפעמים דקיק ולכן קריעתו לא תהיה מלווה בדם. בכל מקרה קרום הבתולין יכול גם להקרע כתוצאה מנפילה או מהחדרת חפצים כך שלפעמים מגיעים לסקס כשהקרום כבר לא קיים.

11/06/2005 | 22:10 | מאת: ד"ר רן לין

ישנה דרך על ידי כירורג פלסטי לאחות את קרום הבתולין אם זה נורא חשוב אבל זה נשמע לי קצת רמאות לא?

05/04/2006 | 20:40 | מאת: אני..

מה הכוונה ביתוק בתולין? באמת לא הבנתי...סליחה על הבורות

20/06/2005 | 03:08 | מאת: מעדיף מחסוי

אני וחברה שלי יוצאים הרבה זמן ושכבנו יותר מ30 פעם ולא יצא לה דם זה אומר שהיה לא בתולה והיה אמרה לי שהיה בתולה ????

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים