מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות..... תעזרו לי...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/06/2005 | 12:00 | מאת: יפית

אני יוצאת עם מישהו מספר חודשים ובהתחלה מאוד נימשכתי אליו וקיימנו יחסי מין אבל משום מה אני כבר לא ממש נמשכת אליו ואין לי מושג מה קרה... פשוט שהוא נוגע בי זה לא עושה לי כלום ומשום מה זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה לי זה קרה לי עם עוד כמה גברים.... זה מאוד מתסכל ואין לי מושג למה זה קורה... הוא אומר שאני פשוט לא אוהבת לקיים יחסי מין והוא גם לא הראשון שאומר לי את זה, אני לא חושבת שאני באמת לא אוהבת לקיים יחסי מין אבל גם אין לי מושג מה זה יכול להיות.... בבקשה תעזרו לי אני מאוד מתוסכלת מזה.

08/06/2005 | 20:25 | מאת: רוני

יתכן שהבעיה על רקע פסיכולוגי האם יש לך רתיעה מגברים? האם יש לך חוסר חשק מיני? האם את יוזמת יחסי מין? האם יש לך עייפות כרונית או משברים במקום העבודה או בחיים בכלל? נסי לבודד את הבעיה

09/06/2005 | 11:26 | מאת: יפית

לא אין לי רתיעה מגברים אולי יש לי חוסר מחשק מיני ואם כן מה עושים כדי לשפר את זה? ובקשר ליזום יחסי מין .. אז לפעמים לא תמיד... ועייפות כרונית אולי כי יש לי מחלה כרונית וקצת קשה לי איתה כרגע אז יכול להיות שבאיזשהו מקום גם זה משפיע.... תודה ... אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות וכיצד לשפר...? לא כזה קל להפריד בין הדברים..... איך?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים