אני צריך את ערתכם

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/06/2005 | 03:29 | מאת: כוכב תמים

שלום , קוראים לי אבי ואני בן 18, הגעתי לכאן בשביל לשאול לעצתכם לגבי בעיה שקיימת ביני בין בת זוגתי . אז העיניין הוא כזה : אנחנו מגיעים פעמים רבות למצבים מיניים שונים והבעיה היא שכאשר אני מענג אותה באיבר מינה היא איננה מצליחה לקבל שום אורגזמה לא משנה איך כמה ומתי אני עושה זאת היא פשוט לא מצליחה . אני מודע לעבודה כי זה מתסכל אותה מאוד , זה מצער אותי נורא חכן פניתי אלייכן בתקווה כי תוכלי לעזור לי עם בעייתי . אשמח מאוד לתגובתכם

08/06/2005 | 08:07 | מאת: רוני

כדאי מאוד שבת זוגתך תכוון אותך למקומות ולקצב המתאים שיביא אותה לסיפוק ידני. כדאי שתברר האם היא עצמה מצליחה להגיע לסיפוק ידני בכוחות עצמה יתכן והבעיה לאוו דווקא בך. מקווה שכוכבך עוד יאיר

08/06/2005 | 21:52 | מאת: כוכב תמים

-=רוני=- תשמע היא כבר ניסתה לכוון אותי הרבה פעמים והיא מצליחה להגיע לסיפוק בעצמה כך שאני באמת מיואש .. אם בכל זאת תוכל לחשוב בשבילי על פתרון או על כיוון מסוים לפחות אשמח לשמוע לעצתך תודה מראש =)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים