מין ומערכת השתן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/06/2005 | 15:24 | מאת: ZK_Morse

שלום! בשנה-שנתיים האחרונות אני חווה חוויה לא נעימה ומציקה מידי פעם אחרי שאני מגיע לסיפוק מיני. מיד לאחר האורגזמה אני חש צורך עז ויוצא דופן להשתין, תחושת השתן לעיטים צורבת מעט והשתן יוצא בכמויות קטנות בכל פעם. למרות שסיימתי להשתין, אני מרגיש שהשלפוחית אינה מרוקנת לחלוטין ובמשך 15 עד 20 דקות אני ממשיך להגיש צורך להשתין כל 2 עד 5 דקות. בנוסף, שמתי לב שצורתו של איבר המין משתנה מעט בזמן שאני נמצא במצב הזה. תופעה מדאיגה זו חוזרת על עצמה לעיטים קרובות לאחר האורגזמה, בין אם הסיפוק הוא מקיום יחסי מין או מאוננות. מה קורה לי?

06/06/2005 | 17:18 | מאת: רוני

בעת קיום יחסי מין יש שסתום המונע מתן שתן ! כל עוד קיימת זיקפה לא תוכל לתת שתן... נורמאלי לחלוטין שהאיפוק והלחץ של הכיליה גורם לרצון להטיל שתן אולם זה נמנע כתוצאה של חסימת השתן ע"י השסתום ולכן הכמיות של ריקון הכיליה נמוכות ונדרשות מספר הטלות עד לריקון מוחלט. נסה בפעמים אחרות להטיל שתן לפני יחסי המין כך שלא יצטבר שתן בכמות שתביא לכאב או צורך להתרוקן מספר פעמים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים