גמירה מהירה..

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/06/2005 | 22:06 | מאת: רותם

חבר שלי גומר מהר מאוד.. הוא טוען שזה פחות מדקה.. לי זה נראה משהו כמו שתי דקות בערך.. בכל מקרה העניין מאוד מתסכל אותנו.. בעיקר שהוא גומר מהר רק מחדירה ומדברים אחרים ממש לא.. ובכל זאת אי אפשר בלי החדירה.. אנחנו בני 18 ונראה לי מביך ללכת לטיפול עכשיו.. האם יש משהו אחר?? תרופה ללא מרשם??? משהו טבעי??? תרגילים.. עצות?? ד"א .. גם אם אנחנו מנסים פעם שנייה לאחר איזה רבע שעה, העניין משתפר קצת אבל הוא עדיין גומר מהר.. מה עושים???? תודה..

08/06/2005 | 20:23 | מאת: רוני

נשמע טבעי לחלוטין בגילכם עם הזמן ילמד לשלוט בעצמו והניסיון והריגוש יהיו לעזר בשליטה על השפיכה

08/06/2005 | 22:24 | מאת: רותם

גם אני חשבתי ככה.. וגם כל הזמן עודדתי אותו בזה, אבל אנחנו שוכבים כבר מספר חודשים והדבר לא משתפר.. אולי אף נהיה גרוע יותר..

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים