בעיה בתפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/06/2005 | 07:46 | מאת: הילה

שלום אני עם חברי כשנה ויש לו זין מאוד קטן. בהתחלה בגלל ההורמונים וההתאהבות גמרתי הרבה פעמים. בדר"כ אין לי בעיה לגמור. אבל אחרי שנרגעו הרוחות ואני אוהבת אותו, קשה לי לגמור, אני לא מרגישה אותו. לעיתים רחוקות אני גם מגיעה לאורגזמה אבל זה כשאני ממש ממש עם חשק. האם אני יכולה לומר לו שקשה לי לגמור ואולי כדאי שנלך לחנות סקס או ליועץ....כי הוא רואה שאני לא מתלהבת לגמור ואז זו הרגשה לא נעימה כי הוא חושב שאני לא נמשכת אליו. מה עליי לעשות?

04/06/2005 | 12:08 | מאת: ד"ר רן לין

אני חושב שאתם צריכים לשנות תנוחות ככה שגודל האבר שלו לא יפריע לך נורא - למשל כשאת עליו - תנוחה שתאפשר לך לגמור מאוד מהר והרבה - ולהרגיש אותו כל הזסמן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים