ל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/06/2005 | 13:56 | מאת: ד"ר לין היקר

התקשת למצוא את ההודעה שלי. אז ככה: ההודעה היא מתאריך 11.5 (! אני חושבת שמגיעה לי התייחסות.זה מאד חשוב לי) וגם שם השם הוא ל. בכל זאת העתקתי אותה לכאן: שלום ד"ר, כאשר חבר שלי מגיע לזקפה ,היא נמשכת זמן מאד קצר כך שאי אפשר לקיים יחסי מין מלאים.זה מאד מתסכל.לציין כי במגע יד הזקפה נמשכת עד לגמירה,אבל אפילו במין אורלי איבר מינו לא נשאר זקוף, לא כל שכן ,כאמור ,בחדירה. לציין כי הוא בריא בד"כ (ב"ה) וכי מערכת היחסים בינינו טובה. מהי הסיבה לך? האם הדבר קשור אלי בצורה פיזית/נפשית? תודה רבה:)

02/06/2005 | 17:47 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית תודה שהיקלת עלי שנית - על פי הסיפור אני עדיין לא יודע בדיוק בני כמה שניכם אבל בהנחה שאתם צעירים - זה יכול לנבוע משני הגורמים שהזכרת גם יחד ולכן צריכים ברצינות לבצע מספר בדיקות הורמונליות ופיסיולוגיות כדי לאתר את שורש הבעייה במקביל בינתיים - אפשר להתחיל עם טיפול תרופתי שאינו מכסה את האבחנה ולא מקלקל אותה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים