נקודת האל-חזור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/06/2005 | 19:36 | מאת: יובל

שלום שמי יובל, בן 20 ומשרת בצבא. יש לי בעיה של שפיכה מוקדמת. השפיכה מתרחשת מיד עם החדירה או ממש בסמוך לה. כל הטכניקות שקראתי עליהן (חוץ מהלחיצה) לעיכוב השפיכה אמורות ללמד אותך לזהות את נקודת האל חזור. אין לי בעיה לזהות את נקודת האל חזור ואפילו לעצור בלי להגיע לשפיכה. הבעיה היא שנקודת האל חזור מגיעה אחרי כמה שניות. אני צריך לעצור ל 10 שניות ושוב להמשיך ואחרי כמה שניות היא שוב מגיעה - ככה שאין שום תועלת בזה שאני יודע מה היא. האם יש דרך לעכב את נקודת האל-חזור הזאת ? שהיא תגיע יותר מאוחר? אמרו לי גם שיכול להיות שהעור שלי בפין מתוח מדי ולכן זה מגיע כל כך מהר... אשמח לקבל תשובה מפורטת. יובל.

02/06/2005 | 12:24 | מאת: ד"ר רן לין

אני חושב שיחד עם הנסיונות ההתנהגותיים אתה צריך להתחיל בטיפול התרופתי- טבהחלט הייתי מציע לך טיפול שכזה באופן משובלב למשך מספר חודשים

02/06/2005 | 14:37 | מאת: יובל

אילו תרופות? מי רושם אותן? האם הן מסוכנות? והאם טיפול התנהגותי יכול בסופו של דבר לפתור את הבעיה הספציפית שלי ב 100 אחוז ואוכל להפסיק עם התרופות?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים