שיערות על הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/06/2005 | 09:29 | מאת: ע

שלום ד"ר. קראתי תשובות שלך לגבי אותה שאלה והמלצת על אפילציה. רציתי לדעת אצל מי אפשר לעשות אפילציה במקום כזה? יש רק בנות קוסמטיקאיות ולא נראה לי שיש מישהי שתסכים לעשות את זה (שלא לדבר על הבושה של לחפש אחת כזו ועד שמוצאים, אם בכלל).

02/06/2005 | 12:26 | מאת: ד"ר רן לין

אם אתה מתגורר ביאזור המרכז - ישנו עיתון העיר בסוף השבוע - תראה שם. בטוח תמצא מספר אנשים גברים אם לא - בטח יש איזה ביטאון של הקהילה ההומולסבית - ושמה בטוח ישנם פרסומות גם לזה

07/06/2005 | 13:07 | מאת: מחפש גם

אם תמצא מקום שכזה, שמסיר שיערות מהפין ללא סיכון ובכאב מינימאלי, אנא עדכן את כולם. תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים