חוסר יכולת לגמור בעת משגל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/06/2005 | 00:14 | מאת: פרית

שלום לצוות, בן זוגי בן 48. בעת קיום יחסים הוא מצליח לגמור לעיתים רחוקות מאוד. יש לו זיקפה בהתחלה וברגע שהוא מנסה לגמור הזיקפה יורדת והדבר מתסכל אותו מאוד וגם אותי. דבר זה מביא אותי למצב שהחשק עובר לי עוד לפני שאנו מתחילים להתעלס כי הדבר משאיר לי מועקה רבה. הצעתי לו ללכת לסקסולוג לבדוק את העיניין אך הוא מסרב וטוען שאין לו כלל בעיה כלומר הוא מתקחש לבעייה. עלי לציין שאנו יחד מעל 20 שנה והבעיה הייתה גם בתחילת הקשר בינינו. הייתה לנו בעיה להביא ילדים ורק אחרי טיפולים מרובים הצלחנו להביא ילד לעולם שהוא כיום בן 14. הרופא שטיפל בנו אז טען שהבעיה היא אצל בן זוגי שהזרע שלו חלש. האם יש קשר רפואי בין בעיית הפוריות לבעית הגמירה או שזה על בסיס נפשי. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש פרית

01/06/2005 | 08:02 | מאת: רוני

נראה שהבעיה הינה על רקע ריגשי ולא גופני הכחשה שלו בנושא לא תניב תוצאות פנו לאיש המתאים לעזרה

02/06/2005 | 21:34 | מאת: orit

היי רוני, איך משכנעים אותו ללכת כאשר אין הענות מצידו? אשמח לקבל המלצה. תודה מראש אורית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים