פליטת נוזל ללא זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/05/2005 | 18:20 | מאת: elmo

יש לי בעיה מביכה מאוד- פליטת נוזל (לא הזרע עצמו) בזמנים שונים- בלי כל קשר אם במצב זיקפה או לא- אם בהתרגשות, מתח או התחבקות, הנוזל נפלט בכמויות לא מעטות ולעיתים מרטיב את המכנסיים מבחוץ אין לי כל בעיות בתפקוד המיני ואינני סובל משפיכה מוקדמת אך זה יוצר רתיעה לפעמים אצל החברה האם מדובר בתוצאה של מתח? מה ניתן לעשות נגד זה? הצילו :-(

02/06/2005 | 17:49 | מאת: ד"ר רן לין

אני מהמר שאתה מתחת לגיל 20 - וזה מאוד שכיח בגיל הצעיר - ונורמלי לחלוטין

03/06/2005 | 17:24 | מאת: elmo

שלילי נושק לגיל 30, ואני חייב לציין שלא סבלתי מעולם מכל הפרעה לשמחתי אמנם הרגעת אותי שלא מדובר במשהו רציני, אבל עדיין העניין מפריע ביותר, יש איזשהו פיתרון לעניין? פתאום גיליתי שאני הולך רק במכנסיים כהים!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים