סרוקסט מעכב גמירה?!?!?!?! עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/05/2005 | 16:14 | מאת: רז

שלום, לפי מה שדיפדפתי בפורום וקצת קראתי אז הבנתי שהכדור סרוקסט שאני לא יודע באמת מה התפקיד הישיר שלו האמיתי אז הוא מעכב גמירה. יש לי בעיה של גמירה מהירה מאוד משהו באיזור הדקה שתיים הייתי רוצה לדעת מה הכדור הזה באמת עושה איך משתמשים בו איך משיגים אותו אם הוא מזיק וכל שאר האינפורמציה עליו ועל התפקיד העקפי שלו עיכוב גמירה. תודה, רז.

30/05/2005 | 18:15 | מאת: ד"ר רן לין

מצאתי לך משהו פשוט http://www.netdoctor.co.uk/medicines/100002373.html

31/05/2005 | 00:19 | מאת: רז

מצטער ד"ר אני לא קורא אנגלית... אם תוכל להסביר לי בעברית אני יודה לך. רז.

02/06/2006 | 13:55 | מאת: אני

האם הוא גורם נזק לטווח ארוך אם אשתמש בו באופן קבוע כפתרון לגמירה מהירה( שניות בודדות לצערי)? והאם הוא יגרום לי נזק לכליות או כבד?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים