אי יכולת לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/05/2005 | 13:49 | מאת: לי

חבר שלי לא מצליח להגיע לסיפוק מקסימלי - גמירה אחרי קיום יחסי מין וגם אם אני עוזרת לו באמצעים שונים, אין תוצאות ושנינו מתאייפים נורא מהתהליך הארוך שאלתי היא: האם מדובר בבעיה בתפקוד המיני - אינפוטנציה ומה עושים?

29/05/2005 | 17:20 | מאת: רוני

אימפוטנציה???? הרי יש לו זיקפה כפי שאת מצייינת. ככל הנראה לא מצאתם את התנוחה ההטובה ביותר על מנת שהפין יתחכך מירבית נסו לשנות תנוחה והרבו לשחק במשחק מקדים זה יכניס אתכם לאווירה ויגרום להנאה לשניכם מבלי להזדקק לתוספת זמן לחברך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים