בבעיית שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/05/2005 | 12:08 | מאת: ממ

בגיל 49, לפני שנה הבחנתי בבעיית שפיכה מוקדמת. לפני כן היו כ-30 שנה חיי מין טובים בהחלט. חוץ מזה בריא. ב-9 שנים אחרונות מין עם אשתי בלבד כפעמיים בשבוע. ניסיתי מספר נסיונות כמו קונדום, תנוחה שהאשה למעלה, משחה אזרקאין, ובכולם היה שיפור משמעותי, אך לאחר פעמיים-שלש המצב הרע חזר, ולא הצלחתי להגיע ליציבות חיובית. אורולוג קופ"ח רשם לי פקסט, אך בינתיים לא לקחתי בגלל פחד מהשפעות לואי.(לאחר שעשה לי בדיקת דם, אמר לי שבגילי תיפקודים מתחילים להפגע...). כרגע מאד בלחץ באזור האקט המיני, ובדיכאון מהמצב ביום שאחרי. דבר, שאני חושב שהכניס אותי למעגל חרדה-כשלון. מה המלצתך?תודה (בגלל הגיל והנסיון קשה לי להאמין שתרגילי למידה יעזרו במצבי).

30/05/2005 | 08:44 | מאת: דר רן לין

אתה צודק לגבי המעגל והרופא שלך צודק לגבי הסרוקסט והגיל - ולכן שילוב הצדק מצביע על כך שכדאי לשלב את מתן התרופה עם כמויות קטנות של ויאגרה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים