זקפה לא סדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/05/2005 | 10:56 | מאת: דוד

אני נשוי טרי, נמצא עם אשתי כבר למעלה משלוש שנים. כשאנחנו מקיימים יחסי מין אז הזקפה לעיתים היא מלאה ולעיתים חלקית. לעיתים במשחק המוקדם יש לי זקפה מלאה ואני מגורה מאוד אך כשמגיעים אחר כך לחדירה אז הוא הזקפה כבר יורדת ולא מלאה ממש כדי להצליח להחדיר. קורה מצב שיום יש לי זקפה מלאה והתפקוד מצויין ויום למחרת זה יהיה חלקי. זה קורה כבר תקופה ארוכה. האם יש פה בעיה פסיכולוגית מסויימת או שפשוט צריך למצוא עוד תנוחות, ריגושים וכאלה לפני שמגיעים לחדירה כדי שתהיה זקפה מלאה?

30/05/2005 | 08:46 | מאת: ד"ר רן לין

כל תשובותיך נכונות - טוכלן צריך לעבוד על הכל דבר שני - זה לעיתים מצב נורמלי שאין זקפה - ולא צריך לקחת את זה ללב ולהתרגש אלא להתבדח ולקחת בסבבה עד הפעם הבאה הנפלאה והמוצלחת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים