זיקפה לא מלאה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/05/2005 | 01:29 | מאת: סתם אחד

שלום לך.לפני יומיים ניסיתי לשכב עם חברתי ונקלעתי לבעיה של חוסר זיקפה מלאה שלא אפשרה חדירה.חוויתי את הבעיה בעבר עם חברה קודמת ואני חושב שזה קשור לכך שעד שלשום אני וחברתי עסקנו באוננות בלבד.האם יש לזה קשר פסיכולוגי או משהו??האם כאשר היא תפסיק לאונן לי תהיה לי זיקפה מלאה? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה...

29/05/2005 | 06:13 | מאת: ד"ר רן לין

לא ממש אין לי ספק שאתה מסתדר באוננות אתה פשוט צריך לסגל לך מצב שאתה תבצע אקטים נוספים עם החברה - נשיקות חיבוקים ליקוקים ועוד שיביאו לך את אותו ריגוש

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים