סקס ראשון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/05/2005 | 15:00 | מאת: haimon

שלום אני בן 45 ועומד לקיים יחסי מין, עם מישהי שהיתה בעבר דתיה, והיא בטולה בת 34 לי בעצמי היו רק לפני שנים מספר קשר מיני ראשון בגיל 30 היא בחורה שעדיין לא מרגישה עם הגוף שלה שלמה, בגלל שהיא עגלגלה, אך מוכנה לנסות, והיא בוטחת בי במאה אחוז אשמח לקבל כל אינפורמציה שתעזור ותכין אותי ובמיוחד אותה לארוע תודה

27/05/2005 | 09:27 | מאת: רוני

זה לא המקום ללמוד סקס האם גם חברתך בעלת ניסיון מיני מועט? מציע לך לעשות סקס באורך רוח ובלי לחץ עם הרבה פירגון והתחשבות בבת הזוג עם השקעה מירבית במשחק המקדים. אם תשיג תוצאות טובות תוכל להמשיך לחדירה. בהצלחה ידידי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים