בעיות בזקפה-בבקשה ממכם, אני צריך עזרה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/05/2005 | 00:16 | מאת: בן 18

בפעם הראשונה שניסתי לקיים יחסי מין(זה היה לא מזמן), לא יכלתי להביא את איבר המין שלי למצב של זיקפה! פשוט כאילו לא התגריתי ביכלל מהמצב, ואיבר המין לא קיבל זיקפה. אחר כך הוא קיבל זיקפה, וברגע שלבשתי את הקונדום, הוא שוב איבד זיקפה! איך אני יכול לטפל בזה? למה זה קורה? והאם זה רציני?

26/05/2005 | 01:00 | מאת: זה אני-בן 18

רציתי להוסיף שבזמן שניסיי לקיים יחסי מין אז הייתי מאוד רגוע ובכלל לא לחוץ!!! ולכן אני לא מבין למה אני לא מצליח להביא את איבר המין לזיקפה טובה??? פעם הייתי מתחרמן מכל מגע עם בחורה.... ועכשיו כשהגיע הרגע לקיים יחסי מין...... הפין לא רצה לקבל זיקפה!!

26/05/2005 | 03:05 | מאת: בן 18

אני יודע שאתה עונה לאנשים אבל אני פשוט לחוץ עם זה.... אני מפחד שזה משהו רציני, ולכן אני מפחד אפילו לנסות לשכב עוד הפעם כדי לא להגיע למצב הזה!!! למה זה יכול ליקרות?? האם יש סיכוי שאוננות משפיעה על זה? ואיך אני יכול לטפל בזה(רצוי טיפול ללא רופאים)??

28/05/2005 | 07:50 | מאת: ד"ר רן לין

אם באוננות יש לך זקפה ואם אתה מתעורר עם זקפת בוקר - אין לך בעייה אפילו בקצת מה שיש לך זה באמת קצת לחץ ואולי - הקונדום שניסית ללבוש הוא פשוט ממש צר וקטן מהמידה של אבר המין שלך ואתה צריך אחד יותר גדול - וזה לא ילחץ לך ויגרום להפרעה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים