תפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/05/2005 | 17:37 | מאת: לימור

לד"ר שלום רב בעלי בן 42 מזה כ-8 חודשים אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין אומנם בעלי מגיעה לזקיפה אבל אחרי 3-4 דקות של כיף הכל נעלם כלא היה למרות שאני משדלת אותו לקיים יותר יחסים, ושאני מבינה ושאני אוהבת אותו כלום לא קורה. חוץ מזה שלפני כשלושה חודשים היה לו נפרוסטום מאחר והיה לו אבן בצינור השופכה כמובן אז בכלל לא היו יחסי מין למרות שהעניין עוד התחיל קודם לכן. עבר חודש מאז הוצאת הנפרוסטום, בעלי לא מתקרב אלי למרות שהוא אומר שהוא אוהב אותי ושממש לא בא לו לקיים יחסים. אוסיף ואומר שיחסי המין שלנו היו מעולים וגם נמשכו הרבה זמן במשחקים מקדמים והיו בתדירות גבוה. העניין הוא שבבית היינו כל הזמן מתנשקים ומתגפפים וזה גם נעלם . מה עושים לאן פונים עכשיו אנחנו נהיה במעקב בגלל האבנים בכליות אצל אורולוג האם לדבר איתו בבקשה עזרה. אני מאוד אוהבת את בעלי אבל מרגישה שהוא מתרחק ממני בגלל שאינו מגיעה לזקיפה. מחכה לתשובה

24/05/2005 | 22:16 | מאת: ד"ר רן לין

האמת שקשה לי לראות את האורולוג שלכם דווקא מתעסק בזה למרות שאולי הידע בודאי קיים אצלו בכל מקרה - נראה לי שמה שבעלך ממש צריך זה המון חיזוקים למצב בו הוא נקלע אליו. ואפשר להבין אותו - עם כל הצינורות שהיו לו והבעיות - שזה לא בדיוק מה שבראש שלו או יותר נכון - היו לו צרותך אחרות בראש

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים