כואב לי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/05/2005 | 13:59 | מאת: נועה

אני עדיין בתולה ובפעם הראשונה השבוע אוננתי (אני בת 20) והכנסתי אצבעות פנימה לנרתיק. עכשו כואב לי שם, וזה לא חלף במשך הלילה. האם זה נורמאלי? האם גם אחרי קיום יחסים פעם ראשונה כואב ככה? הכאב השתפר ועבר קצת אבל עדיין כואב (וגם קצת נתפסו לי השרירים)

24/05/2005 | 22:19 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל להירגע לא גרמת לעצמך שום נזק אפילו לא הקליל ביותר שנית - תנויי עכשיו עד לחלוף הכאבים - הרי האוננות נועדה להנאה ולא לסבל

25/05/2005 | 16:58 | מאת: נועה

אפשר לקבל הסבר למה זה כואב? זה נורמאלי שזה כואב? וממה נובע הכאב? תודה (עדיין כואב לי)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים