האם מרשם לסרוקסט יכול להפריע בסיכויי קבלה לעבודה?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/05/2005 | 18:36 | מאת: השואל

שלום, אני בן 25 ובזמן שירותי הצבאי (לפני כשנתיים) קיבלתי מרשם חד פעמי לסרוקסט לטיפול בשפיכה מוקדמת. כיום אני רוצה להתקבל לעבודה באחת מהתעשיות הבטחוניות. האם הם יכולים לדעת שקיבלתי מרשם כזה, למשל בתחקיר הבטחוני? שמעתי שיש תיעוד במשרד הבריאות של כל מי שמקבל מרשם לתרופות מסוג זה. אני מפחד שיחשבו שקיבלתי את זה כחלק מטיפול נפשי.

24/05/2005 | 10:42 | מאת: shampo

לגבי שאלתך כן-אתה גם תישאל לכך בתחקיר ביטחוני אם נטלת או אתה נוטל אתה תהיה חתום על ויתור סודיות רפואית כל מידע יהיה זמין אם הבעיה שלך אינה נפשית-אז אולי יתחשבו אבל לצערינו המערכת גם מסננת אנשים משיקולים קרים ולא ענינים הקטע הרפואי והקטע המקצועי משולבים יחד וזה יוצר בעיה אף אחד לא מושלם

24/05/2005 | 13:27 | מאת: השואל

האם כדאי לדווח שקיבלתי את המרשם הנ"ל ולציין שזה היה לטיפול בתפקוד מיני, או להשמיט את זה ולטעון שלא ידעתי שהתרופה משמשת גם לטיפול נפשי?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים